Інформація щодо переходу з робочої візи на туристичний вид на проживання (ВНП)

Важлива інформація для тих, хто працює в Туреччині чи живе з туристичним видом на проживання

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü – Державна Міграційна Служба Туреччини

Після закінчення або анулювання робочої візи, перехід на туристичну візу  скасований з січня 2017 року.  Обов’язково необхідно зробити виїзд за межі країни.
Подати на туристичний ВНП можна тільки через 12 місяців з дати закриття робочої візи. Якщо анульований туристичний ВНП, то тепер також необхідно буде зробити виїзд. Подати документи на новий туристичний ВНП можна тільки через 6 місяців. Та при звичайній процедурі подовження ВНП діють попередні закони (подати заявку на продовження ВНП варто за 60 днів до закінчення терміну ВНП).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *